Куряче філе в йогуртовому маринаді

 

Куряче філе в йогуртовому маринаді

 Інгредієнти:

Куряче філе – 500 г

 Натуральний йогурт без цукру – 200 мл

 Часник – 2 зубчики

 Лимонний сік – 1 ст. л.

 Сіль, перець, сушені трави – за смаком

 Приготування:

 1. Наріжте куряче філе на порційні шматочки.

 2. У мисці змішайте йогурт, лимонний сік, подрібнений часник, сіль, перець і трави.

 3. Замаринуйте курку в отриманій суміші на 30 хвилин або довше.

 4. Викладіть філе на деко, застелене пергаментом.

 5. Запікайте в розігрітій до 180°C духовці протягом 25 хвилин.

 6. Подавайте з овочами або салатом.

 

 

 

 

Коментарі